Glazen Huis in Emmen gaat niet door, maar ZO!34 organiseert alternatief

Foto: ZO!34

Het Glazen Huis in Emmen van streekomroep ZO!34 gaat dit jaar niet door in verband met het coronavirus. Desondanks zit de omroep niet bij de pakken neer en wordt er een alternatief op poten gezet.
Lees meer over
Emmen

De actie met het doorzichtige huis zou voor het negende jaar op rij gehouden worden. Tijdens het Glazen Huis kunnen luisteraars tegen betaling nummers aanvragen. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, gaat naar een goed doel.

Hart voor elkaar

In plaats van het Glazen Huis organiseert ZO!34 dit jaar een alternatief in de vorm van een radio- en televisieprogramma onder de naam ‘Hart voor Elkaar’. Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 december kunnen luisteraars van negen uur ‘s ochtends tot twaalf uur ‘s nachts nummers aanvragen voor iemand die het nodig heeft. Ook doet de omroep zijn best om kleine wensen in vervulling te laten gaan.

‘In deze tijden kan namelijk iedereen wel een spontaan en lief gebaar gebruiken. Of dit nou een bosje bloemen is, een ontbijtje dat thuisbezorgd wordt of je favoriete liedje op de radio is’


Nieuws

Meest gelezen

menu