Hoe is het om te leven met niet aangeboren hersenletsel? In Emmen kun je een beleeftraining volgen

Foto: Shutterstock.

MEE Drenthe organiseert maandag 8 november in Emmen een ‘beleeftraining Niet Aangeboren Hersenletsel’, voor vrijwilligers en inwoners van de gemeente Emmen die mensen met niet aangeboren hersenletsel in hun omgeving hebben.
Lees meer over
Emmen

Door het doen van opdrachten verplaatsen deelnemers zich in de denk- en gevoelswereld van iemand met niet aangeboren hersenletsel, krijgen ze inzicht in de belevingswereld en begrijpen ze beter waarom iets wel of niet werkt in de dagelijkse praktijk, schrijft MEE Emmen.

Begrip

‘Dit leidt tot begrip, inzichten en praktische handvatten in het omgaan en communiceren met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Tijdens de nabespreking worden ervaringen van de deelnemers met elkaar gedeeld.’

Gratis

De beleeftraining is op maandagmiddag 8 november van 13.30 tot 16.30 uur in Wijkcentrum Angelslo in Emmen. De beleeftraining wordt door gemeente Emmen bekostigd en is daarom gratis.

Aanmelden kan via 0592 30 39 99 of [email protected]

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu