IJsbeelden vallen in de smaak: Koopzondag trekt veel bezoekers naar het centrum van Emmen

Het publiek kon genieten van de schitterende ijsbeelden. Foto: Laurens Meijer

Het mooie weer trok het afgelopen weekend veel bezoekers naar het centrum van Emmen. Zaterdagmiddag was er veel winkelend publiek op de been en zaten de terrassen vol. Ook op koopzondag was het goed toeven in de Emmer binnenstad.
Lees meer over
Emmen

Het was tevens het eerste weekend dat de coronamaatregelen niet meer golden. Zo konden mensen zonder mondkapje de winkels in en hoefde op het terras of in een horecagelegenheid geen QR-code meer te worden getoond.

Zondagmiddag konden bezoekers tevens genieten van schitterende ijsbeelden. Ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad had daarvoor vijf professionele icecarvers uitgenodigd. De creaties van de ijskunstenaars waren op verschillende plekken in het centrum te zien.

Centrummanager Laurens Meijer kijkt tevreden terug op het afgelopen weekend. ,,Op zondag kwam er al vroeg veel publiek naar Emmen. Heerlijk om eindelijk weer een leuke activiteit te organiseren en al deze blije bezoekers te kunnen ontvangen, zonder enige vorm van coronaregelgeving.”

De volgende koopzondag staat gepland voor zondag 27 maart. Tot en met het einde van deze maand is nog op alle dagen van de week het eerste uur parkeren gratis in het centrum.

Nieuws

menu