Inwoners van gemeente Emmen kunnen met al hun vragen over energie terecht bij informatiepunten in Klazienaveen en Emmen: 'Mensen weten soms niet waar te beginnen'

Foto: Shutterstock

Inwoners van de gemeente Emmen kunnen vanaf woensdag met al hun energievragen terecht bij een informatiepunt in de bibliotheken van Emmen en Klazienaveen.
Lees meer over
Emmen

Daar kunnen inwoners advies krijgen om te kunnen besparen op hun energierekening, maar de energiecoaches geven ook tips om zelf aan de slag te gaan met en op de hoogte te raken van de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

‘We merken dat veel inwoners energie willen besparen of op een andere manier een bijdrage willen leveren aan duurzaamheid, maar dat ze niet altijd weten waar ze moeten beginnen’, legt wethouder René van der Weide uit. ‘Met de pop up informatiepunten in de bibliotheken kan iedereen binnenlopen en zijn vragen stellen of advies krijgen van een vrijwillige energiecoach.’

Het informatiepunt is elke woensdag geopend in Klazienaveen van 13 tot 15 uur, in de bibliotheek van Emmen is het informatiepunt iedere vrijdagochtend open van 10 tot 12 uur.

Nieuws

menu