Kleuters obs 't Koppel stelen de show in livestream van kinderpopster Dirk Scheele

De liedjes van Dirk Scheele vielen bij de kleuters in de smaak. Eigen foto

De kleuters van openbare basisschool ‘t Koppel in Nieuw-Weerdinge stelen de show in de livestream van kinderpopster Dirk Scheele. De kinderen zingen samen met juf Lisette Schriever het lied Het is koud.
Lees meer over
Emmen

Dirk Scheele leert de kinderen nieuwe liedjes die passen bij het seizoen of de tijd van het jaar, zoals Sinterklaas, Kerst of Pasen. De livestream is altijd erg interactief met een combinatie van dans, zang en educatieve filmpjes.

Deze week is het thema winter, vandaar dat het liedje Het is koud werd gezongen. De kinderen speelden op zelfgemaakte gitaren. Juf Lisette speelde mee op haar eigen - niet zelfgemaakte - gitaar. Volgens de leerkracht was het een groot succes.

De kleuters van ‘t Koppel zijn ook de komende tijd te zien in de livestreams van Scheele. De volgende livestream is op donderdag 17 februari om 10.30 uur te zien op zijn YouTube kanaal.

Dirk Scheele speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Scheele is zeer populair onder kinderen tussen de 2 en 8 jaar.

Nieuws

menu