Maik Reuvers is de Emmenaar van het Jaar 2022. Ondernemer en muziekliefhebber kreeg de meeste stemmen van de lezers van de Emmer Courant

Van links naar rechts: burgemeester Eric van Oosterhout, Emmenaar van het Jaar 2022 Maik Reuvers en Yolanda Formanoy, uitgever week- en nieuwsbladen Mediahuis Noord.

Van links naar rechts: burgemeester Eric van Oosterhout, Emmenaar van het Jaar 2022 Maik Reuvers en Yolanda Formanoy, uitgever week- en nieuwsbladen Mediahuis Noord. Foto: Jaspar Moulijn

Maik Reuvers is uitgeroepen tot Emmenaar van het Jaar 2022. Burgemeester Eric van Oosterhout maakte dat vrijdagavond bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Emmen in het Atlas Theater. Een meerderheid van de lezers van de Emmer Courant had op de 47-jarige Emmenaar gestemd.
Lees meer over
Emmen
Emmer Courant

Reuvers mocht een fraaie vlinder en een cheque in ontvangst nemen. ,,Ik dacht in eerste instantie dat het een grap was toen ik hoorde dat genomineerd was. Het moest even indalen. Ik had het helemaal niet zien aankomen. Maar ik vind het een heel grote eer om Emmenaar van het Jaar te zijn.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's