Rugblessure hield Raptim-doelman Youri Vendrig lange tijd aan de kant, maar inmiddels staat een basisplaats hoog op zijn verlanglijstje

Youri Vendrig blijft nuchter onder de keeperstrijd bij Raptim. “We gunnen elkaar het succes, maar ik ga voor niets minder dan een plek onder de lat.”

Youri Vendrig blijft nuchter onder de keeperstrijd bij Raptim. “We gunnen elkaar het succes, maar ik ga voor niets minder dan een plek onder de lat.” Foto: Herman Woltersom

Youri Vendrig had zich na een hardnekkige rugblessure al verzoend met een plek in het lagere seniorenvoetbal, maar de 24-jarige doelman is bij Raptim aan een verrassende comeback bezig.
Lees meer over
Emmen
Coevorden

Vendrig is blij dat hij weer pijnvrij is en wil de concurrentie met Kay de Groot en Jerio Hoegen aangaan voor een plek onder de lat bij de zondag derdeklasser uit Coevorden. ,,Het was in eerste instantie niet de bedoeling dat ik zou aansluiten bij de selectie. Ik heb door de blessure aan mijn rug ruim anderhalf jaar niet gespeeld en was daardoor al min of meer gestopt. Ergens kriebelde het toch nog weer om op het veld te staan. Een collega maakte me enthousiast voor een plaats onder de lat bij Raptim 3. Daar ben ik afgelopen seizoen aanvankelijk voor de fun gestart, maar al snel werd het serieus en ga nu voor niets minder dan een plek in de hoofdmacht.”

Roeping

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's