Sc Angelslo en trainer Hans Kamphuis gaan per direct uit elkaar

Voetbal. Foto: Mediahuis Noord

Sc Angelslo en trainer-coach Hans Kamphuis nemen per direct afscheid van elkaar. Volgens de club is dat in goed overleg besloten.
Lees meer over
Emmen

Kamphuis is bij de zaterdag vierdeklasser uit Emmen aan zijn tweede seizoen bezig. Sc Angelslo staat met zes punten uit acht duels op de elfde plaats. De taken van Kamphuis worden tot het eind van dit seizoen overgenomen door Johan Knol, trainer-coach van het tweede elftal.

Voor het komend seizoen heeft Sc Angelslo zich inmiddels verzekerd van de diensten van trainer Sander Eising. De 35-jarige Emmenaar tekende voor een seizoen.

Sc Angelslo hervat de competitie op zaterdag 19 februari met de stadsderby tegen SVBO, dat is de nummer vier van de ranglijst. Het duel op sportpark Meerdijk Noord begint om 14.30 uur.

Kevin Waalderbos blijft langer bij vv Emmen

Kevin Waalderbos heeft zijn contract bij vv Emmen met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Assen is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondag hoofdklasser uit Emmen. Ook keeperstrainer Ruud Vogel en de teammanagers Jaap Verhoef en Henk Krans zijn volgend seizoen weer actief bij de selectie.

Nieuws

menu