Sc Angelslo kiest voor Sander Eising als nieuwe trainer

Onder het toeziend oog van voorzitter Rudmer Kemper van Sc Angelslo zet Sander Eising uit Emmen zijn krabbel onder de eenjarige verbintenis met de zaterdag vierdeklasser. Eigen foto

Sc Angelslo heeft Sander Eising aangesteld als nieuwe trainer voor komend seizoen. De 35-jarige Emmenaar wordt de opvolger van Hans Kamphuis, die na twee seizoenen vertrekt bij de zaterdag vierdeklasser uit Emmen.
Lees meer over
Emmen

Eising is op dit moment werkzaam als jeugdtrainer bij DZOH. Bij de club uit de wijk Rietlanden heeft hij de JO-19 onder zijn hoede. Daarvoor is hij onder meer vier seizoenen verantwoordelijk geweest voor het tweede elftal van DZOH, dat onder zijn leiding promoveerde naar de reserve hoofdklasse.

Eising, wiens ambities als speler door een hardnekkige blessure al vroeg in de kiem werden gesmoord, rolde op jonge leeftijd het trainersvak in. ,,Ik ben een echt voetbaldier en streef naar een maximale teamprestatie. Met uiteraard ook veel oog en aandacht voor het individu om zo spelers beter te maken”, zegt de docent lichamelijke opvoeding op het Esdal College in Emmen.

Eising en Sc Angelslo zijn een contract voor een seizoen overeengekomen.

Nieuws

Meest gelezen

menu