Springen kan vanaf 1 juni weer in trampolinepark Urban Jump & Playground in Emmen

De trampolines in Emmen. Foto: Urban Jump & Playground

Trampolinepark Urban Jump & Playground in Emmen is vanaf 1 juni weer toegankelijk voor publiek.
Lees meer over
Emmen

Het trampolinepark is momenteel druk bezig alle verplichte coronamaatregelen in het park aan te brengen. „We kregen gisteren het signaal dat we over een week open mogen. We waren al langer rustig over de maatregelen aan het nadenken, maar nu moet alles snel gebeuren,” vertelt eigenaar Wai-Yip Pang.

Reserveren

De maatregelen houden onder andere in dat in het trampolinepark verschillende looproutes zijn aangebracht, zodat mensen elkaar niet teveel bij elkaar in de buurt komen. Ook moeten bezoekers van tevoren reserveren en mogen er maximaal dertig bezoekers tegelijk in het park. „Normaal gesproken werken we al met reserveringen per tijdslot, dus dit vergde gelukkig niet heel veel aanpassing.”

Ondanks de drukte is Pang vooral opgelucht dat er op zijn trampolines eindelijk weer gesprongen kan worden. „De afgelopen tijd was erg zwaar. Ik was net twee à drie maanden geopend, toen ik hoorde dat ik weer dicht moest. Dat was echt heel erg vervelend.”

Dertig personen

Pang is nog wel in gesprek met de gemeente Emmen en Veiligheidsregio Drenthe om te kijken of er toch meer dan dertig kinderen tot 12 jaar tegelijkertijd het park mogen bezoeken. „Deze groep gaat al naar school en mag ook binnen en buiten samen spelen. Het zou mooi zijn als dat ook voor ons trampolinepark gaat gelden.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Emmen
menu