Terra Emmen organiseert online veiling om restantbedrag voor hulphond Robin Knegt (17) bij elkaar te krijgen

Robin Knegt (17). Foto: Eigen foto.

Terra Emmen organiseert donderdag 26 november een online veiling waarvan de opbrengsten voor studente Robin Knegt zijn. Zij had 16.000 euro nodig voor een hulphond die ze inmiddels heeft, al is het bedrag nog niet geheel binnen.
Lees meer over
Emmen
Nieuws Emmer Courant

Robin Knegt heeft onder meer autisme, PTSS en kampt met zware depressies. Een speciaal voor haar opgeleide hond maakt haar leven een stuk aangenamer, maar wordt niet vergoed.

Hond al gekregen

Om de 16.000 euro die ze daarom nodig had bij elkaar te sparen zette Robin een geldinzamelingsactie op. Hoewel het bedrag nog niet helemaal is opgehaald, heeft Robin haar hond afgelopen week al wel gekregen. Ze is er heel blij mee en merkt nu al dat de hond haar helpt en de juiste ondersteuning biedt, zo meldt Terra Emmen, waar Robin naar school gaat.

Om het resterende bedrag te verzamelen houdt de school een online veiling waar door allerlei bedrijven aan wordt bijgedragen.

De veiling begint om 20.00 uur en is te volgen via een livestream . Als meer geld wordt opgehaald dan het restantbedrag dat Robin nodig heeft, wordt dat overgemaakt naar Stichting Hulphond.

Nieuws

menu