Trampolinepark Emmen breidt uit met curlingbaan, minigolf en lasergamen. 'Urban Jump moet hele familie aanspreken'

Jong en oud kunnen in de toekomst bij trampolinepark Urban Jump in Emmen terecht. Eigen foto

Trampolinepark Urban Jump aan de Nijbracht in Emmen gaat flink uitbreiden. Eigenaar Wai-Yip Pang opent een indoor fun curlingbaan, een minigolfbaan en een ruimte voor lasergamen.
Lees meer over
Emmen

Eerder richtte het indoor park zich op kinderen en de oudere jeugd, nu gaat de ondernemer voor een breder publiek. ,,Urban Jump moet een activiteitencentrum worden voor de hele familie.”

De uit Enschede afkomstige Pang opende in december 2019 de deuren van het trampolinepark . Vanwege de lockdown van vorig jaar sloot het bedrijf noodgedwongen voor lange tijd de deuren. ,,We hadden toen al plannen voor de lange termijn. Door de coronaperiode zijn die nu in een stroomversnelling gekomen.”

‘Opa en oma kunnen ook meedoen’

Urban Jump breidt uit in twee naastgelegen panden, namelijk een verdieping boven vloerenwinkel Carpetright en een pand waarin vroeger Soccer Temple was gevestigd.

,,Wat de curlingbaan betreft, ijs wordt niet de ondergrond. Dat is niet echt praktisch als je 365 dagen per jaar bent geopend”, vertelt Pang. ,,We bekijken nog wat het beste materiaal voor de curlingbaan is. En de steen krijgt een veel lager gewicht. Het moet voor iedereen leuk zijn, het is geen topsport.”

.De minigolfbaan met achttien holes is eveneens geschikt voor jong en oud. Pang: ,,Dus opa en oma kunnen ook meedoen. En lasergamen is ook nog steeds heel populair.”

Pang hoopt al in december de minigolfbaan te kunnen openen. ,,Dat is dan de eerste fase. Misschien volgt ook snel de curlingbaan.”

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu