Vliegende start voor ICT Pit Stop in Coevorden: ‘Mooi om te zien dat mensen ons goed weten te vinden’

Leander Schuurhuis (links) samen met verkoopmedewerker Luuk van Marion in de ICT Pit Stop. Foto: ICT Pit Stop

De nieuwe serviceverlener ICT Pit Stop maakt een vliegende start in Coevorden. De drempel is laag in het pand aan de Monierweg, samen met moederonderneming i-Beheer letterlijk onder één dak.

De Coevordenaren Johan van der Veer (44) en Leander Schuurhuis (37) zijn blij met ICT Pit Stop. Dit bedrijf startte medio april. Van der Veer is oprichter van i-Beheer en adviseur Schuurhuis begon meer recent met zijn werkzaamheden aan de Monierweg.

Oud-Emmenaar Van der Veer vertelt dat i-Beheer al bijna 25 jaar bestaat. ,,We begonnen - zoals dat heet - ‘vanuit de garage’ en kochten ons huidige pand ruim tien jaar geleden. Gezien de beschikbare ruimte zitten we hier goed”, zegt de ondernemer.

Met ICT Pit Stop hebben Van der Veer en Schuurhuis zeker ambities. ,,Mogelijk rollen we dit concept uit over meerdere plaatsen zoals Emmen, Hoogeveen en Zwolle. Particulieren kunnen tijdens een ‘pitstop’ bijvoorbeeld hun laptop of game pc laten repareren. Normaliter werken hier bij ons in Coevorden twee werknemers voor ICT Pit Stop. Groot voordeel is dat we snel kunnen schakelen op de werkvloer.”

Naast particulieren en zogeheten kleine ondernemers maakt het midden- en kleinbedrijf gebruik van de nieuwe onderneming. Schuurhuis weet te vertellen dat de maand juli goed was voor zo’n zestig nieuwe klanten.

,,We gaan aan de slag met onder meer trage computers, slechte accu’s en kapotte (telefoon)schermen. Een sterk punt van ons is dat we goed zijn in het helpen van groeiende ondernemers. We ontzorgen deze groep in feite met alles op het gebied van ICT. Van websites tot aan het inrichten van werkplekken. Is het vraagstuk te groot voor ICT Pit Stop? Dan kloppen we aan bij i-Beheer, want de lijntjes zijn kort. Deze dynamiek is het grootste pluspunt. Het is mooi om te zien dat de mensen ons al goed weten te vinden.”

Snelle dienstverlening

Van der Veer en Schuurhuis beloven een snelle dienstverlening, die de treffende naam van de zaak eer aandoet. ,,We proberen onze klanten binnen 24 uur te helpen en geven in elk geval binnen acht uur een diagnose. Een vervangend toestel garanderen we als dat gewenst is. Wij zetten een stap extra, zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van ICT en geven service aan huis. We bieden verder vooraf een gratis wifi check aan en adviseren op het gebied van camerabeveiliging.”

De officiële opening is op zaterdag 4 september vanaf twaalf uur. Bezoekers krijgen dan een beeld van de diensten, die de onderneming aanbiedt. Ook staat de grote finale van de bedrijvencompetitie op het spel.

De drie snelste klanten van i-Beheer nemen het in een Formule 1 simulator tegen elkaar op om de snelste rondetijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort. En dat is niet voor niets, want zondag 5 september staat de Dutch Grand Prix in de Noord-Hollandse badplaats op het programma na welgeteld 36 jaar afwezigheid.

De kwalificatie voor de race is op 4 september te zien op grote schermen aan de Monierweg. ,,We kleden die dag alles gezellig aan.” Meer informatie staat op www.ictpitstop.nl

Je kunt deze onderwerpen volgen
Emmen
menu