Yogales, schildermiddag of cursus bloemschikken organiseren? Vrijwilligersorganisaties in Emmen kunnen aanvraag voor subsidie indienen

Foto: Shutterstock

De gemeente Emmen heeft een bedrag van 100.000 euro beschikbaar gesteld om vrijwilligersorganisaties financieel een steuntje in de rug te geven. Het geld is afkomstig van de provincie Drenthe en is bedoeld om organisaties te helpen na twee zware coronajaren.
Lees meer over
Emmen

Alle typen organisaties uit Emmen die draaien op de inzet van vrijwilligers kunnen een aanvraag indienen bij de gemeente. Dat zijn bijvoorbeeld sportverenigingen, buurt- of dorpshuizen, scoutinggroepen, gezelligheidsverenigingen en culturele organisaties. De activiteiten kunnen variëren van een yogales tot een cursus bloemschikken. Of van een schilderles tot een sportmiddag.

De subsidie kan per direct aangevraagd worden via een aanvraagformulier op de website van de gemeente. De aanvraagtermijn loopt tot 1 augustus 2022. Het maximaal te ontvangen bedrag per organisatie is 1000 euro. Als het budget van 100.000 euro verdeeld is, stopt de mogelijkheid voor het aanvragen van een financiële bijdrage.

Nieuws

menu