Samen met

Bezoekers wanen zich in de wereld van fantasie tijdens Fable & Fantasy in het Rensenpark

Iedere fantasy-  en cosplaystijl is welkom. Eigen foto

Het Rensenpark in Emmen is op zaterdag 18 en zondag 19 juni het decor van Fable & Fantasy. Bezoekers wanen zich dan in de wereld van de fantasie.
Lees meer over
Emmer Courant

In deze sprookjesachtige omgeving kan iedereen zichzelf zijn. Mensen kunnen genieten en zichzelf laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal. Bezoekers kunnen in het Rensenpark sprookjesfiguren tegenkomen, teruggaan naar de Middeleeuwen of een kijkje nemen in de wereld van de steampunk. Iedere fantasy- en cosplaystijl is welkom.

Prachtige harpmuziek

Op beide dagen zijn diverse leuke kraampjes te vinden, met onder meer prachtige jurken, elfenhuisjes, fantasieboeken en handgemaakte producten. Daarnaast is er tijdens Fable & Fantasy veel muziek. Er zijn optredens van leuke bands, maar er is bijvoorbeeld ook prachtige harpmuziek te beluisteren.

Verder zijn er veel leuke acts aanwezig, zoals steltlopers, muzikale trollen en Jinky’s MikMak. Met haar verhalenjurk en koffer vol verhalen trekt ze door het park. Bezoekers kunnen meedoen aan diverse workshops en kennismaken met de spellentafels.

Meer informatie: www.fableandfantasy.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

Meest gelezen

menu