Samen met

Een verwendag, workshop bonbons maken of kaarten voor een wedstrijd van FC Emmen. Mantelzorgers in Emmen worden in het zonnetje gezet

Zorg. Foto: Pixabay

Mantelzorgers in de gemeente Emmen worden binnenkort extra in het zonnetje gezet. Tijdens de Week van de Mantelzorg, die van maandag 7 tot en met zaterdag 12 november op het programma staat, staan diverse activiteiten op het programma.
Lees meer over
Emmer Courant

Inwoners die het afgelopen jaar voor een naaste hebben gezorgd kunnen zich hiervoor aanmelden. De gemeente Emmen organiseert deze week in samenwerking met de Contactpunten Mantelzorg en welzijnsorganisatie Sedna.

Gratis toegangskaarten voor Wildlands

Tijdens de Week van de Mantelzorg variëren de activiteiten van een verwendag, workshop bonbons maken en een slipcursus tot theatervoorstellingen en gratis toegangskaarten voor FC Emmen en Wildlands. Ook voor jonge mantelzorgers in Emmen is er van alles te doen zoals een bezoek aan een escaperoom of trampolinepark.

Al deze activiteiten staan in een programmaboekje, dat online te bekijken is op de website van Sedna: www.sednaemmen.nl . Mantelzorgers kunnen zich daar aanmelden of bellen met Thea van Oostrum, telefoon 0591-680800.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

menu