Samen met

Emmer bands uit de jaren zestig en zeventig zijn nog steeds zeer populair: Muziekspektakel Forever Young trekt een vol Atlas Theater

De band Action, hier met gastzangeres Jolanda van Boven, was een van de publiekstrekkers. Foto: Gerrit Boer

Het muziekspektakel Forever Young heeft vrijdagavond een vol Atlas Theater getrokken. De zes optredende Emmer bands, die hun ‘roots’ in de zestiger en zeventiger jaren hebben, blijken tegenwoordig nog steeds zeer populair te zijn bij het publiek.
Lees meer over
Emmer Courant

De bezoekers genoten van optredens van The Stokers, Action, Six6, Blues2, Shadowski en Black Lake. Op verschillende plaatsen in het Atlas Theater waren de optredens te zien. Vooral bij de formatie Action was het erg druk, maar ook de andere bands hadden over belangstelling bepaald niet te klagen.

Het evenement werd afgesloten met een optreden van de legendarische formatie Black Lake in de Dagblad van het Noorden-zaal. De band vierde met het concert tevens hun zestigjarig bestaan. De bandleden zetten een zeer solide optreden neer, dat bij de talrijke bezoekers uitstekend in de smaak viel. Op het repertoire van Black Lake stond vooral stevig werk, van bands als Whitesnake, Bon Jovi, Van Halen en Simple Minds.

De organisatie van Forever Young was in handen van de stichting Vrienden van het Atlas Theater. Deze had Forever Young op touw gezet vanwege het 5-jarig bestaan van de schouwburg aan het Raadhuisplein.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

menu