Samen met

Medewerkers van Harwig uit Emmen fietsen de Mont Ventoux op voor het goede doel. Opbrengst van 23.500 euro is bestemd voor het Beatrix Kinderziekenhuis

De uitreiking van de cheque. Eigen foto

Medewerkers van Harwig Installatietechniek uit Emmen hebben onlangs een actie gehouden voor het goede doel. Door de bekende berg de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te beklimmen hebben 26 fietsers maar liefst 23.500 euro opgehaald voor het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen.
Lees meer over
Emmer Courant

De groep bestond uit medewerkers van het Emmer installatiebedrijf, sponsoren en relaties. De cheque werd maandag aan een vertegenwoordiger van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis overhandigd.

Het initiatief is al ontstaan in 2019, maar moest door de coronapandemie drie maal worden uitgesteld. Begin juni konden de deelnemers eindelijk naar Zuid-Frankrijk afreizen. De deelnemers hebben op zondag 5 juni met de racefiets en mountainbike de top van de Mont Ventoux, ook wel de kale berg genoemd, bereikt. De deelnemers konden zich laten sponsoren en dat leverde dus een mooi bedrag op.

Prachtig resultaat

Barbara Baijens, coördinator fondsenwerving van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, is blij met de financiële bijdrage. ,,Wij zijn enorm trots op dit prachtige resultaat en vinden het geweldig dat Harwig zich op deze wijze heeft ingezet voor ons kinderziekenhuis. De stichting vindt het belangrijk dat, naast een goede behandeling, het gezinsleven zoveel mogelijk door kan gaan. En deze donatie draagt enorm bij aan het realiseren van deze waardevolle welzijns-en wetenschapsprojecten. We zijn hier heel blij mee.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

Meest gelezen

menu