Samen met

Panorama Rensenpark is te bewonderen in Studio ZOOkeeper in Emmen

Jan Oosting opende de expositie. Eigen foto

In Studio ZOOkeeper in het Rensenpark in Emmen is sinds vrijdag een 360 graden panorama van het Rensenpark te zien. Het werk, gebaseerd op verhalen van bezoekers, is gemaakt door beeldend kunstenaar Gea Koopman, die in Studio ZOOkeeper actief is.
Lees meer over
Emmer Courant

De officiële opening werd verricht door Jan Oosting, kunstenaar en zoon van oprichter van het Noorder Dierenpark Willem Oosting.

Beeldend kunstenaar Gea Koopman is in 1999 afgestudeerd aan Academie Minerva. Ze heeft het 360 graden panorama gemaakt op basis van verhalen van vroeger, nu en in de toekomst. Het panorama is te zien tot en met maandag 18 april. Studio ZOOkeeper is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Studio ZOOkeeper is een inspirerende maakplaats voor kunstenaars in het Rensenpark in Emmen. De studio is gevestigd naast CBK Rensenpark. De studio is beschikbaar voor beeldend kunstenaars die geselecteerd zijn naar aanleiding van een zogenaamde open call, een oproep. Hij of zij werkt voor een periode van drie maanden in de studio.

Studio ZOOkeeper is mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds en de gemeente Emmen, de organisatie is in handen van CBK Emmen.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

menu