Samen met

Suzan & Freek, Venice en Youp van ’t Hek zijn komend seizoen te zien in het Atlas Theater in Emmen. Kaartverkoop is van start gegaan

Atlas Theater. Foto: Richard Broekhuijzen

Bekende namen als Suzan & Freek, Venice, Youp van ’t Hek, Herman van Veen, Guido Weijers en The Analogues staan komend seizoen op het podium van het Atlas Theater. Daarnaast zijn musicals als Grease, Checkpoint Charlie en The Prom te zien in de Emmer schouwburg. De kaartverkoop is dinsdag van start gegaan.
Lees meer over
Emmer Courant

In het nieuwe programma zijn de genres muziek, cabaret en jeugd & familie goed vertegenwoordigd. Verder zijn indrukwekkende opera’s geboekt zoals de Nederlandse Reisopera en Cosí fan tutte , gespeeld door een groep Oekraïense muzikanten die de oorlog in hun land is ontvlucht en onderdak in Nederland heeft gevonden.

Ook aan de jongste theaterbezoekers is gedacht. Zij kunnen onder meer naar De Schippers van de Kameleon , Kruimeltje , Jungleboek , Bing , Mees Kees en Assepoester . De cultuurtempel aan het Raadhuisplein geeft ook veel aanstormend talent de ruimte, zoals Thijs van de Meeberg, Anne Neuteboom en Nail. Deze artiesten zijn nog niet eerder in Emmen te zien geweest.

Meer jongeren naar het theater

In samenwerking met de gemeente Emmen verrast het theater jongeren die in 2022 hun 18e verjaardag vieren, met een voucher voor twee gratis kaartjes. Ze kunnen zelf kiezen uit het nieuwe programma. Theaterdirecteur Machteld van der Werf heeft speciaal voor deze doelgroep populaire namen als Fred van Leer, Nienke Plas, Buddy Vedder en Suzan & Freek geboekt. Door deze acties hoopt Van der Werf dat meer jongeren naar het theater gaan.

Theater voor iedereen

In het nieuwe seizoen werkt het theater weer samen met Stichting ‘Vier het Leven’. Zij halen ouderen thuis op, om samen in het theater een avond zorgeloos te genieten van een voorstelling. Nieuw is dat wordt samengewerkt met stichting ‘Kom het Zien!’. Zij maken het voor mensen met een visuele beperking mogelijk om een theatervoorstelling echt live mee te beleven.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

Meest gelezen

menu