Samen met

Tennisclub Bargeres viert het 40-jarig bestaan. Oud-toptennissers Sjeng Schalken en Martin Verkerk verzorgen clinics

Tennis. Foto: Pixabay

Tennisclub Bargeres viert het 40-jarig bestaan. Het jubileum wordt in het weekend van 17, 18 en 19 juni gevierd op het sportpark aan de Brinkenhalte in Emmen.
Lees meer over
Emmer Courant

Officieel had de tennisvereniging deze mijlpaal vorig jaar al bereikt, maar vanwege de coronapandemie moest het jubileumfeest een jaar worden uitgesteld.

TC Bargeres pakt tijdens het feestweekend groots uit, zo meldt Marco van der Heiden van de feestcommissie. Zo komen oud-toptennissers Sjeng Schalken en Martin Verkerk naar Emmen. Schalken verzorgt op vrijdag 17 juni vanaf 18.30 uur een demonstratie en clinics, terwijl Verkerk een dag later om 13.00 uur op de baan aanwezig is om mensen de fijne kneepjes van de tennissport bij te brengen.

Receptie voor oud-leden

Voor alle oud-leden van de tennisvereniging is er op zaterdagmiddag een receptie, die om 14.00 uur begint. Oud-leden kunnen zich aanmelden via e-mail: reunie@tcbargeres.nl

,,Behalve onze leden en oud-leden is verder iedereen welkom om op ons mooie park een kijkje te nemen en te genieten van toptennis”, zegt voorzitter Helenus de Reus. ,,We hopen op een fantastisch weekend met een grote opkomst, dat doet ook recht aan al die vrijwilligers die gigantisch veel tijd in onze mooie vereniging steken.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

menu