Samen met

Voorbereidingen voor de Drentse Fiets4Daagse in Emmen zijn in volle gang. Fietsers kunnen kiezen uit afwisselende routes van 30, 40 of 60 kilometer

Drentse Fiets4Daagse. Foto: André Weima

De voorbereidingen voor de Drentse Fiets4Daagse, die van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli wordt gehouden, zijn in volle gang. Emmen is een van de zes startplaatsen. Burgemeester Eric van Oosterhout geeft op sportpark Meerdijk Noord het startschot voor de Fiets4Daagse.
Lees meer over
Emmer Courant

De deelnemers kunnen kiezen uit afwisselende routes van 30, 40 of 60 kilometer. Op woensdag mag iedere deelnemer aanschuiven bij een gratis ontbijt. Na afloop kunnen de fietsers elke middag in de tent genieten van een hapje en een drankje. Er zijn optredens van artiesten.

Wegens de coronapandemie ging de Drentse Fiets4Daagse in 2020 niet door. De editie van vorig jaar vond in een zeer afgeslankte vorm plaats.

Nieuwe stichting

De organisatie van de Drentse Fiets4Daagse in Emmen is in handen van een nieuwe stichting, waarbij ook vrijwilligers zijn betrokken die vroeger actief waren bij het fietsevenement. Voor meer informatie en opgave: www.fiets4daagse.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Emmer Courant

Nieuws

Meest gelezen

menu