City of Prague Philharmonic Orchestra is te horen op single Stilte in mijn twijfel van Maurice Mulderij uit Hoogeveen. ‘Staan ze in de prachtige studio Smecky Music Studio’s in Praag in een keer je eigen muziek te spelen’

Wie de nieuwe clip Stilte in mijn twijfel van artiest Maurice Mulderij vrijdag bekijkt, hoort de strijkers van het City of Prague Philharmonic Orchestra. De orkestpartij voor de plaat van de Hoogevener is opgenomen in de Smecky Music Studio’s in Praag, onder leiding van Jan Holzner. Deze producer won een Latin Grammy Award voor Record of the Year voor zijn werk voor zangeres Adele.

Maurice Mulderij.

Maurice Mulderij. Foto: Jaap Reedijk

Lees meer over
Hoogeveen

„Echt waanzinnig. Staan ze daar in de studio in Praag in een keer je eigen werk te spelen. Of ik bij de opnames was? Jazeker en dat was heel bijzonder. De muzikanten komen binnen, hangen hun jas op en beginnen te spelen. Als ze klaar zijn staan ze binnen no time weer buiten, je hebt geen tijd om ze te spreken. Die mensen spelen zo ontzettend goed en het is zo mooi opgenomen. Ik wilde ze nog bedanken, maar kreeg er niet de kans voor.”

Nieuws

Meest gelezen

menu