Het Mini Maatje krijgt bijna 250 paasnetjes van woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld. Armlastige kinderen uit Hoogeveen krijgen rond Pasen allemaal een poasbuul

Het Mini Maatje krijgt bijna 250 paasnetjes van woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld. Foto: NNCZ

Het duurt nog even voordat het weer Pasen is, maar Marrie Oelen van stichting Het Mini Maatje uit Hoogeveen weet zeker dat ze armlastige kinderen uit Hoogeveen een poasbuul (paasnetje) cadeau kan doen.
Lees meer over
Hoogeveen

Vijf bewoners van het Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld zijn aan het haken geslagen voor de stichting. Oelen nam de paasnetjes woensdag in ontvangst.

Ina Vos, activiteitenbegeleider bij Woonzorgcentrum Beatrix, kwam via via in contact met Marrie Oelen en bedacht dat ze deze netjes wel voor de stichting zou kunnen verzorgen. ‘Het Mini Maatje heeft als doel om gezinnen die het financieel niet breed hebben, net even wat extra’s te geven. Dit doen zij onder andere door pakketten samen te stellen met school- en knutselspullen, spelletjes, cadeautjes en zelfs dagjes uit. Op mijn vraag of wij iets konden betekenen voor hen, reageerde Marrie Oelen enthousiast.’

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu