Hetty Pullen is lijsttrekker van ChristenUnie Hoogeveen. Partij heeft maar liefst 6 nieuwkomers in de top 10

Hetty Pullen is lijsttrekker van ChristenUnie Hoogeveen. Partij heeft maar liefst 6 nieuwkomers in de top 10. Foto: ChristenUnie

Hetty Pullen is lijsttrekker van ChristenUnie Hoogeveen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De rest van de lijst bestaat uit 24 leden van de Hoogeveense partij.
Lees meer over
Hoogeveen

Op die lijst is onder andere Koen Meesters te vinden. ‘In hem vinden we een jong enthousiast raadslid met inmiddels vier jaar ervaring. Verder bevinden zich onder de nummers 2 tot en met 8 van de lijst maar liefst 6 nieuwkomers. Allemaal enthousiaste en meest jonge leden die zich in willen zetten voor de ChristenUnie. We zijn er best trots op om met zoveel nieuw potentieel de verkiezingen in te mogen gaan. Met Martien van Dijk op nummer 2 hebben we naast een jonge enthousiaste kandidaat iemand in huis met veel kennis van financiën, iets wat gelet op de financiële positie van onze gemeente erg plezierig is’, vertelt Joke Top, bestuursvoorzitter.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu