Inez van der Linden brengt gedichtenbundel uit

De Hoogeveense schrijfster Inez van der Linden heeft haar derde gedichtenbundel uitgebracht. De bundel met gedichten draagt de titel ‘Gedachten en illusies’. De gedichtenbundel is al verkrijgbaar, maar eind september vindt een handtekeningsessie bij boekhandel Pet! plaats, waarbij de nieuwste aanwinst van de Hoogeveense officieel gepresenteerd wordt.

Inez van der Linden met een eerder verschenen boek.

Inez van der Linden met een eerder verschenen boek. Foto: André Weima

Lees meer over
Hoogeveen

De gedichten die in haar nieuwste bundel staan, handelen over zaken die haar bezighouden. „De gedichten gaan onder andere over mijn leven, de dood en trouw,” zegt Inez van der Linden, die ook de bedenkster is van de kinderboekenserie Kabouterland, waarvan onlangs deel 2 verscheen. „Ook staat er een ode in aan mijn dochter en mijn overleden echtgenoot Rick. Ik ben net terug van een reis naar Canada en de gedichten rolden er vlot uit. Dit is mijn derde bundel, maar er komen nog meer. Ik ga door met gedichten maken, want daar kan ik niet mee stoppen.” Eind september zal de bundel gepresenteerd worden bij boekhandel Pet!. „De precieze datum is nog niet bekend, maar de bedoeling is om eind september een handtekeningsessie te organiseren,” zegt Inez.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu