Jongeren in Hoogeveen in gesprek met gemeente over verbeteringen aan basketbalveld in Zuiderpark

De Hoogeveense jongeren gingen niet alleen in gesprek met wethouder Ten Kate, Frank Schuurman van Jong Hoogeveen en wijkbeheerder Sylvia Kamman, maar speelden uiteraard ook een potje basketbal. Foto: Eigen foto

Jongeren zijn woensdag in gesprek gegaan met wethouder Werner ten Kate, Frank Schuurman van Jong Hoogeveen en wijkbeheerder Sylvia Kamman over verbeteringen aan het basketbalveld in het Zuiderpark en het bouwen van een community van jongeren in Hoogeveen.
Lees meer over
Hoogeveen

De jongeren organiseerden onlangs een succesvolle Blockparty, met ondersteuning van jongerenwerk SWW en Urban Arts van Scala. Vanuit daar zijn ze een community aan het bouwen voor jongeren die elkaar willen ontmoeten, willen inspireren en elkaars talenten willen ontwikkelen. ,,Een community waar jongeren gezien worden, zich veilig voelen en door middel van sport of cultuur een bindmiddel vinden”, legt jongerenwerker Maarten van Norren uit.

Goede feedback

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu