Maurice Mulderij uit Hoogeveen speelt met Bartho Braat (GTST) voorstelling in De Tamboer. Maar of er een vervolg komt? ‘Het was een première die een try-out had moeten zijn’

Maurice Mulderij en Bartho Braat. Foto: Jaap Reedijk

Zenuwen afgelopen weekend voor Maurice Mulderij (36) uit Hoogeveen. Samen met Bartho Braat, bekend van zijn rol als Jef Alberts in de tv-soap Goede Tijden Slechte Tijden, speelde hij voor het eerst de voorstelling Sterke zwakke mannen in theater De Tamboer. Een primeur in zijn eigen woonplaats, waarvan het nog maar de vraag is of Mulderij en Braat er een vervolg aan geven. ,,We staan in de wachtrij.”
Lees meer over
Hoogeveen

Ze konden niet try-outen door corona, de tijd vloog om en toen opeens stond Mulderij vrijdagavond naast Braat op het podium van De Tamboer. Sterke zwakke mannen is een muziektheatervoorstelling over de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon. De reacties waren positief. ,,Mensen vonden het leuk en verrassend. Maar het was een première die een try-out had moeten zijn. Het was voor ons allebei spannend en nieuw. Bartho had nog nooit een eigen nummer geschreven en gezongen op het podium. Het ging super.”

Rode loper

Nieuws

menu