Mike uit Hoogeveen liep de Marathon van New York voor Kika en bereidt zich nu al voor op de volgende in Chicago. Hij verkoopt eind november mini-kerstbomen voor het goede doel

Mike van Puffelen uit Hoogeveen is nog maar net terug uit Amerika waar hij de Marathon van New York liep. Hij bereidt zich nu alweer voor op de volgende in Chicago om geld op te halen voor stichting KiKa.

Mike van Puffelen uit Hoogeveen is nog maar net terug uit Amerika waar hij de Marathon van New York liep. Hij bereidt zich nu alweer voor op de volgende in Chicago om geld op te halen voor stichting KiKa. Als het even meezit loopt hij ook die van Berlijn, Londen, Tokyo en Boston.
Lees meer over
Hoogeveen

Voor het goede doel verkoopt hij op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 november conica’s, kleine kerstbomen. ,,De boompjes zijn 80 centimeter en kosten 10 euro per stuk en zijn zowel met als zonder sneeuw verkrijgbaar’, geeft Mike aan. ,,En uiteraard komt de opbrengst ten goede aan KiKa. Er is zelfs al een bedrijf dat 80 boompjes heeft gekocht!”