NNCZ-bestuurder Roeli Mossel in de spotlight op de Dag van de Ondernemer: ‘Dit ‘Ei van Columbus’ verdient drie vette pluimen!’

Het Jannes van der Sleedenhuis locatie Wolfsbos in Hoogeveen, onderdeel van NNCZ, was vrijdagochtend het toneel voor een feestelijke gebeurtenis. De bewoners konden vanaf de balustrades toezien en horen hoe NNCZ-directeur Roeli Mossel op de Dag van de Ondernemer door Jetta Klijnsma, commissaris van de koning in Drenthe, en Ton Schroor, directeur van VNO-NCW MKB Noord, in het zonnetje werd gezet.

Commissaris van de koning Jetta Klijnsma (rechts) verrast Roeli Mossel (links) in het Jannes van der Sleedenhuis locatie Wolfsbos.

Commissaris van de koning Jetta Klijnsma (rechts) verrast Roeli Mossel (links) in het Jannes van der Sleedenhuis locatie Wolfsbos. Foto: Andre Weima Fotografie

Lees meer over
Hoogeveen

Dit vanwege haar idee om horecapersoneel in te zetten in de ouderenzorg om zo de taken voor het personeel te verlichten en thuiszittend personeel van bijvoorbeeld De Schildhoeve, Van ’t Hooge, Van der Valk Zuidbroek en Beijk Catering een waardevolle invulling van hun tijd te geven.

‘Als je wakker ligt, krijg je soms de beste ideeën’

Nieuws

menu