Ouderen in Hoogeveen swingen op de dansvloer tijdens Muzieksalons. Het is zo’n succes dat de dansfeesten een vervolg krijgen

Ouderen in Hoogeveen swingen op de dansvloer tijdens Muzieksalons. Foto: SWW

Veel ouderen uit Hoogeveen waagden zich de afgelopen weken op de dansvloer tijdens de serie Muzieksalons. De serie eindigde vorige week in de Week tegen de Eenzaamheid. Het is zo’n succes, dat de dansfeesten blijven.
Lees meer over
Hoogeveen

De dansfeesten werden gehouden in verschillende wijkcentra en buurthuizen in Hoogeveen en de buitendorpen. ‘Dansend corona uit, is dus een succes gebleken’, vertelt Marjan van Nuland, woordvoerder van stichting Welzijnswerk Hoogeveen. ‘Daarom is er nog een afsluitend Danspaleis op donderdag 28 oktober in theater De Tamboer van 10.30 tot 12.30 uur.’

‘Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk décor en gezellige gastvrouwen en heren. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt’, aldus Van Nuland.

Voor dit dansfeest kunnen ouderen zich aanmelden bij SWW via [email protected] Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor deelname.

Nieuws

Meest gelezen

menu