Treant Zorggroep voorziet geen problemen door nachtsluiting SEH in Meppel

Door een ‘tijdelijk tekort aan arts-assistenten’ is de spoedeisende hulp (SEH) van het Isala ziekenhuis in Meppel deze en volgende maand ‘s nachts gesloten. Welke gevolgen heeft dat voor de inwoners van Hoogeveen en de bezetting van de SEH van Treant in Emmen?

In de regiekamer op de Spoedeisende Hulp proberen verpleegkundigen en artsen de patiënten ergens anders in het ziekenhuis onder te brengen. Op grote beeldschermen staan de gegevens van patiënten in alle zeventien behandelkamers.

In de regiekamer op de Spoedeisende Hulp proberen verpleegkundigen en artsen de patiënten ergens anders in het ziekenhuis onder te brengen. Op grote beeldschermen staan de gegevens van patiënten in alle zeventien behandelkamers. Foto: Jaspar Moulijn

Lees meer over
Hoogeveen

De nachtsluiting van de SEH in Meppel betekent dat patiënten vanaf 21.00 uur ‘s avonds in spoedeisende gevallen naar een ander ziekenhuis moeten. Dat zal over het algemeen het Isala in Zwolle zijn. Volgens het ziekenhuis zijn over de werkwijze ”goede afspraken gemaakt met huisartsen, andere ziekenhuizen en ambulancediensten”.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's