Zanger René Karst uit Hoogeveen doet mee aan De Alleskunner VIPS op SBS6. 'Kan alleen maar vertellen dat het verschrikkelijk mooi programma is geworden'

Zanger en entertainer René Karst uit Hoogeveen is vanaf vrijdag 20 augustus te zien in het SBS6-programma De Alleskunner VIPS.

René Karst duikt de studio weer in.

René Karst duikt de studio weer in. Foto: Josien van Oostveen

35 bekende Nederlanders, 34 spellen. Bij ieder spel valt een van de deelnemers af. Karst doet samen met onder anderen Jody Bernal, Charly Luske, Anne Appelo, Irene van der Laar, Steven Brunswijk, René le Blanc en Ferri Somogyi mee aan de spellen. „Ontzettend leuk. Ik vind het geweldig dat ik hiervoor uitgenodigd ben”, vertelt hij enthousiast.

Praten over uitslagen mag hij niet, maar wel geeft hij in het kort uitleg over het spel. „De Alleskunner is een programma waaraan 100 onbekende mensen meedoen. 100 mensen spelen 99 spellen. Degene die bij het spel als laatste eindigt valt af. Voor de editie met de bekende Nederlanders zijn 35 mensen uitgenodigd.”

In quarantaine

Karst heeft de opnames al achter de rug. ,,Ik ben na mijn vakantie op Curaçao meteen in quarantaine gegaan omdat de opnames gingen starten. Die duurden zeven dagen en het programma is opgenomen in het Autodrome in Rosmalen. In welke opnames ik te zien ben, kan ik natuurlijk nog niet zeggen. Ik kan alleen maar vertellen dat het een verschrikkelijk mooi programma is geworden.”

Tijdens een van de vorige seizoenen was volgens Karst te zien hoe er bijvoorbeeld 98 skippyballen naar beneden worden gegooid voor 99 mensen. ,,En dan ben je nog geblinddoekt ook. Zie dan maar eens een bal te pakken te krijgen. Het is lachwekkend, spannend en daarom ongelofelijk leuk om aan mee te doen.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Hoogeveen
menu