Sterk Meppel volgt in verkiezingsscampagne Man Bijt Hond. Partijleden bellen bij mensen aan en vragen: ‘Wat is het grootste probleem dat de gemeente moet oplossen?’

Eduard Annen, lijsttrekker van Sterk Meppel. Foto: Sterk Meppel

De gemeenteraadsverkiezingen komen steeds dichterbij en daarom laten alle partijen veel van zich horen. Sterk Meppel pakt het aan zoals bij het televisieprogramma Man Bijt Hond en belt zelfs bij mensen aan met de vraag: ‘Wat is het grootste probleem dat de gemeente Meppel in uw buurt moet oplossen?’
Lees meer over
Meppel

De vrijwilligers starten komende zaterdag en gaan vier weekenden lang bij mensen in verschillende wijken langs. ‘Inwoners van de gemeente Meppel weten het beste wat er in hun directe omgeving speelt en wat er zou moeten gebeuren’, vertelt Eduard Annen van Sterk Meppel.

Wie geen bezoek krijgt aan de deur kan langs bij vrijwilligers op het Vledder of in de Concordiastraat om hun verhaal te delen. Ook kan een vragenlijst ingevuld worden vanaf 30 oktober via social media of op de website van Sterk Meppel. De vragenlijst wordt eveneens in de Meppeler Courant opgenomen en kan dan op papier ingeleverd worden.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu