Isala bedankt zorgmedewerkers met grote projectie op ziekenhuis in Meppel

Alle namen van de medewerkers van Isala worden geprojecteerd op de gevel. Foto: Martijn Bijzitter

Een grote projectie prijkt op de muren bij de ingang van het ziekenhuis in Meppel maandagavond. Isala wil hiermee alle medewerkers bedanken.
Lees meer over
Meppel

Bij de hoofdingang van het ziekenhuis in Meppel prijkt groots een gevelprojectie, met daarop afwisselend de tekst ‘Trots op onze mensen!’ en ‘Samen maken wij Isala!’. Ook komen alle namen van alle medewerkers - van schoonmaker tot directeur - van die op locatie Meppel werken voorbij in de projectie.

Dag van de Zorg

Het is vandaag de Dag van de Zorg. Wereldwijd worden zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Reden hiervan is dat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. In deze tijd van het coronavirus is dit besef de afgelopen periode meer dan ooit doorgedrongen. In Nederland zijn al meerdere acties geweest om het zorgpersoneel te steunen. Zo is er massaal geapplaudisseerd.

En de Isala ziekenhuizen is Meppel en Zwolle hebben ook al veel steun gekregen. Lokale bedrijven en instellingen kwamen allerlei soorten steunbetuigingen brengen: appels, pizza’s, chocolade, spandoeken en er zijn zelfs bedrijven die mondkapjes maken voor Isala.

Trots

Nu zet Isala zelf de medewerkers in het zonnetje. „Wij wilden op deze Dag van de Zorg voor onze medewerkers iets bijzonders doen. Om hen ook op deze wijze onze waardering en erkenning te geven, want we zijn ongelofelijk trots op hen”, laat een woordvoerder weten.

Ook op de locaties van Isala in Steenwijk, Kampen en Heerde wordt het personeel in het zonnetje gezet. Daar is geen projectie, maar is wel letterlijk de rode loper uitgerold en krijgen alle medewerkers bij aankomst een presentje.

De gevelprojectie bij het ziekenhuis van Meppel is vanavond vanaf 22.00 uur opnieuw te zien. Deze is vooral goed te zien in het donker te zien en wordt woensdagochtend weer weggehaald.

Nieuws

Meest gelezen

menu