Isala sluit aan bij Vaccinatie Twijfeltelefoon en opent corona-informatiepunt in ziekenhuizen in Meppel en Zwolle

Foto: Eigen foto

Isala sluit aan bij de Vaccinatie Twijfeltelefoon, het landelijke telefoonnummer voor iedereen met vragen over het coronavaccin. In de beide ziekenhuizen in Meppel en Zwolle wordt bovendien een corona-informatiepunt ingericht.
Lees meer over
Meppel

De Vaccinatie Twijfeltelefoon is een initiatief van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Een team van medisch specialisten (in opleiding) en verpleegkundigen beantwoorden de vragen en gaan met de bellers in gesprek. Het telefoonnummer 088 - 7 555 777 is hiervoor van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur bereikbaar.

,,Dit initiatief van het Erasmus Medisch Centrum omarmen we graag”, zegt Isala-internist Jolande Bouwhuis. ,,Ik spreek vaak patiënten met onderliggende aandoeningen die vragen hebben over de werking van het coronavaccin. Er zijn vast meer mensen die vragen hebben, en dat snap ik.”

Wie geen tijd heeft om te bellen, of liever zelf zijn of haar informatie zoekt, kan daarvoor terecht op www.twijfeltelefoon.nl .

Corona-informatiepunt in ziekenhuizen

Isala richt in de beide ziekenhuizen in Zwolle en Meppel bovendien een corona-informatiepunt in. Bezoekers vinden daar informatie over de maatregelen die bij Isala gelden, over de coronavaccinatie en over de Vaccinatie Twijfeltelefoon.

Nieuws

Meest gelezen

menu