Michelle van Dalen wil het Hart van Diever laten kloppen

Michelle van Dalen is beheerder van het Hart van Diever Foto: Betsy Koning

Michelle van Dalen is sinds 1 april beheerder van het Hart van Diever. De start, net na het uitbreken van het coronavirus, was zeker niet eenvoudig. Ondertussen is de multifunctionele accommodatie weer geopend Tijd voor een kennismaking. Wie is Michelle en wat zijn haar plannen met de vervanger van het gesloopte Dingspilhuus?

1. Wie is Michelle van Dalen?

„Ik ben 33 jaar geleden geboren in Havelte en opgegroeid in Diever. Ik woon in dit prachtige dorp samen met mijn partner Martin Calis en 8-jarige dochter Noa.”

2. Hoe word je beheerder van het Hart van Diever?

„Toen ik te horen kreeg dat men op zoek was naar een nieuwe beheerder voor het Hart van Diever ben ik hier met veel enthousiasme in gesprongen. Ik heb een detailopleiding verkoopchef gevolgd, houd erg van muziek, zingen, film, theater, creatief bezig zijn en klussen. Al deze zaken passen goed bij de functie van beheerder van het Hart van Diever.”

3. Wat wil je met het Hart van Diever bereiken?

„Graag zou ik van het Hart van Diever een mooie ontmoetingsplek maken voor de mensen in het dorp. Een toegankelijke plek waar in een gemoedelijke sfeer de ruimte is om tal van activiteiten te organiseren voor jong en oud, net zoals dat in het Dingspilhuus gebruikelijk was.”

4. Hoe nu verder?

„Het Hart van Diever heeft zijn eerste jaar achter de rug. Nu is het tijd om een vervolgstap te maken. Ik wil graag meer tijd besteden aan de aankleding en sfeer van de zalen en het aantal activiteiten vergroten.”

5. Ga je dat alleen doen?

„Nee! Ik hoop heel veel samen te kunnen doen met de bevolking. Dus wie ideeën heeft of graag iets wil organiseren; ik hoor het graag. We moeten met elkaar het Hart van Diever laten kloppen er een centrum van maken vol activiteiten, ontmoetingen, energie en plezier.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Meppel
menu