Naomi van As presenteert nieuwe kledinglijn bij LEEF

Naomi van As presenteerde zaterdag 16 mei persoonlijk haar nieuwe kledinglijn bij LEEF in Meppel. Foto: Maud Hekman

Oud-tophockeyster Naomi van As presenteerde zaterdag persoonlijk haar nieuwe kledinglijn bij LEEF in Meppel.

De lancering zou groots gepresenteerd worden in vele kledingwinkels door het hele land. Helaas kon dat - door de coronamaatregelen- in deze vorm niet doorgaan.

Zomercollectie

Onder de vleugels van Circle of Trust lanceert Naomi een zomercollectie onder haar eigen naam. De collectie bestaat in totaal uit 9 stuks.

In de winkel vertelt ze dat zo’n kledinglijn best wel veel werk én stress met zich mee brengt. „Ik vind het wel spannend, want zou het écht zo worden als ik het in mijn hoofd heb? Als alles dan samen op een rek hangt, dan is het heel cool om te zien. En daar staat dan mijn naam boven, dan ben ik wel trots.”

‘Perfecte mix’

LEEF is trots dat Naomi de winkel in Meppel uitkoos om de kledinglijn persoonlijk te presenteren. „Fijn dat Naomi bij ons haar collectie promoot en presenteert, daar ben ik blij mee”, aldus eigenaresse Alinde Hekman. „Op een van onze inkoopdagen kwamen wij een enorm enthousiaste Naomi tegen, daar werden we zelf ook erg enthousiast van. Met een sporty-chic city touch is de collectie de perfecte mix bij ons in de winkel.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Meppel
menu