Revalidatiecentrum Noorderboog in Meppel heet vanaf nu Reestdal Revalidatie

Reestdal Revalidatie is de nieuwe naam van het revalidatiecentrum van Noorderboog in Meppel. Foto: Wim Goedhart

De naam van de nieuwe locatie van Noorderboog in Meppel is woensdag onthuld: Reestdal Revalidatie. Op deze locatie, aan de rand van het Reestdal, vinden vanaf maart 2022 de revalidatie-activiteiten van Noorderboog plaats.
Lees meer over
Meppel

Voor het bedenken van de naam werd een prijsvraag uitgeschreven en de jury heeft uit de vele inzendingen deze naam gekozen. Vier inzenders stuurden exact de naam Reestdal Revalidatie in, die de jury uitkoos. De naam is bedacht door Marita de Lange uit Steenwijk en John Bremer uit Meppel en de medewerkers Erika Akse en Cora van Hien, respectievelijk fysiotherapeut en activiteitenbegeleider op de revalidatie-afdeling.

64 bedden

De revalidatie-activiteiten, die nu nog in Reggersoord in Meppel en Zonnekamp in Steenwijk plaatsvinden, vinden vanaf maart 2022 plaats in het nieuwe Reestdal Revalidatie. Reestdal Revalidatie biedt huisvesting aan twee geriatrische revalidatieafdelingen, met een capaciteit van 64 bedden, ruimte voor dagrevalidatie en ruimten voor paramedische behandeling. Het nieuwe gebouw is samen met het nieuwe Meppeler ziekenhuis in een samen-onder-één-dak constructie gebouwd.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu