Saab Specials maakt al 25 jaar verkoopfoto's in het Wilhelminapark, maar het mag niet. Gemeente krijgt klachten en gaat handhaven

Al 25 jaar maakt Wim Timmer van Saab Specials verkoopfoto’s in het Wilhelminapark. Ook dochter Cassandra werkt daar actief aan mee. Maar als het aan de gemeente Meppel ligt is dat verleden tijd. Bijzondere modellen, zeldzame oldtimertjes en collectorsitems zijn niet meer welkom langs de statige vijver, omringd met kleurrijke bomen.

Wim Timmer (met dochter Cassandra) van Saab Specials mag van de gemeente geen verkoopfoto's meer maken op het gras in het Wilhelminapark.

Wim Timmer (met dochter Cassandra) van Saab Specials mag van de gemeente geen verkoopfoto's meer maken op het gras in het Wilhelminapark. Foto: Robert Jansema

Lees meer over
Meppel

„Wat een onzin. Dit doen we al 25 jaar. Goede reclame voor Meppel, we verkopen zeldzame Saabs over de hele wereld en gebruiken het Wilhelminapark al 25 jaar als decor voor die foto’s. Het is als het ware ons visitekaartje geworden”, legt Wim uit.

Nieuws

menu