Afscheid van Het Kompas in Hooghalen. Zondagsdiensten verhuizen naar De Antenne

Kerkgebouw Het Kompas in Hooghalen gaat vanaf 1 november in de verhuur. Zondag 31 oktober is de laatste kerkdienst in het Kompas. Die dienst begint om 10.00 uur en staat onder leiding van dominee Patrick de Vries.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Het Kompas gaat geen dienst meer doen als kerkgebouw voor PKN Hijken Hooghalen. De zondagsdiensten worden vanaf 1 november elke zondag gehouden in kerkgebouw de Antenne in Hijken.

Het Kompas deed vanaf 1973 dienst als kerk voor de Hervormde Kerk in Hooghalen. Het gebouw werd destijds gebouwd ter vervanging van het oudere kerkgebouw. Vele dorpsbewoners en gemeenteleden zetten zich destijds hiervoor in.

Inloop in Het Kompas

Wie dat wil kan zaterdag 30 oktober afscheid komen nemen, vanaf 14.00 uur is er gelegenheid rond te kijken in Het Kompas. Er bestaat de mogelijkheid een kopje koffie of thee te drinken en herinneringen op te halen. Er is een impressie te zien van foto’s, film en oude dia’s. Ook is er een filmpje te zien van de schoolkinderen van de School met de Bijbel uit Hooghalen van ongeveer 25 jaar geleden.

Zanggroep Resin is opgericht door leden van de Hervormde Kerk Hooghalen en zingt enkele liederen ter afscheid.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

menu