Ageet van Dijken gaat de kar trekken bij de ChristenUnie Midden-Drenthe

Felicitaties voor Ageet van Dijken. Gert Jan Bent

Ageet van Dijken uit Beilen gaat de komende verkiezingen in als lijsttrekker van de ChristenUnie in Midden-Drenthe. Zij werd maandagavond door de leden gekozen als lijsttrekker.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Gert Jan Bent verlaat de politiek in Midden-Drenthe. Die mededeling kwam binnen de ChristenUnie in Midden-Drenthe overigens niet als een donderslag bij heldere hemel. Dit voorjaar al nam Bent deze beslissing en heeft dat ook direct bekendgemaakt binnen de fractie.

‘Ik vind dat je niet te lang moet blijven, zeker als er iemand is die het stokje kan overnemen. Na vier raadsperioden vind ik het genoeg geweest. En met Ageet van Dijken hebben we iemand in huis die ervaring heeft in de politiek, inwoner is van Midden-Drenthe en die dit ook prima kan.”

Bent gaat bovendien verhuizen, alhoewel dat op moment van zijn beslissing nog niet bekend was. Henk Heideveld doet binnen de ChristenUnie ook een stapje terug. Maandagavond hebben de leden van de ChristenUnie hun kandidatenlijst bekendgemaakt. Op verzoek van Heideveld staat hij op nummer twee, Gert Pronk op drie en is Ageet van Dijken gekozen als lijsttrekker.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Drenthe
menu