Arbeidsmigranten Vakantiepark Oranje bron van discussie

Omwonenden hebben de indruk dat het aantal arbeidsmigranten toeneemt. Ron de Vos, archief

Omwonenden van Vakantiepark Oranje uiten hun zorgen over de aanhoudende illegale bewoning. Jan Jonker van Gemeentebelangen Midden-Drenthe: ,,Er wordt gesproken over een toename van het aantal arbeidsmigranten daar. Daarnaast hebben de omwonenden het gevoel dat de huidige eigenaar van Speelstad Oranje een „spelletje” speelt met zowel de gemeente als het dorp.”
Lees meer over
Midden-Drenthe

Gemeentebelangen Midden-Drenthe heeft inmiddels vragen gesteld aan portefeuillehouder Dennis Bouwman (PvdA) over de aanhoudende illegale huisvesting van deze arbeidsmigranten op Vakantiepark Oranje.

Details niet openbaar

In de laatste commissievergadering Algemeen Bestuur stelde deze partij al vragen over deze ontwikkelingen op het park, die in strijd zijn met het bestemmingsplan. De portefeuillehouder gaf toen in zijn beantwoording aan dat details over deze zaak niet verstrekt konden worden en dat de gemeente de wettelijke route bewandelt. Desondanks hoopt Jonker dat de wethouder alsnog met verhelderende antwoorden komt op de raadsvergadering van donderdag 3 maart.

Nieuws

menu