Beiler Video Club viert feest met open dag: ,,Goede opkomst met enthousiast bezoek van zowel jongeren als ouderen"

Bianca van Gelderen (l) verwelkomt Dennis Bouwman, die met een filmklapper de open dag opent. Hugo Faber

De Beiler Video Club (BVC) vierde zaterdag een jubileum (30+1) met een open huis in De Raat in Beilen. Wethouder Dennis Bouwman had de eer, met een filmklapper, deze feestelijke open dag te openen.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Hij overhandigde de club een envelop met inhoud en liet zich vervolgens uitgebreid voorlichten over de activiteiten van de club. De filmjongeren hadden een filmset opgezet, voor het maken van een opname. Er was een green doek, een lichtinstallatie en de gasten mochten zelf de hengel vasthouden om zo eens mee te doen met een opname. Wethouder Dennis Bouwman had daar plezier in en ging het gesprek aan met de jongeren. Ook de senioren in de grote zaal hielden hem en andere bezoekers bezig, zij lieten verschillende technieken zien.

Natuurfilm

Harold Kamps toonden namens Welzijn Midden-Drenthe interesse. Hans Jonker liet een mooie natuurfilm over Costa Rica aan de bezoekers zien. De jongeren vertelden enthousiast over hun clubavonden en het filmkamp dat zij in de herfstvakantie hadden. Tot slot vertelde Josien Feitsma van RTV Drenthe over haar werk.

Bianca van Gelderen kijkt namens BVC met een tevreden gevoel terug op deze feestelijke dag: ,,Een goede opkomst met enthousiast bezoek van zowel jongeren als ouderen. We hopen natuurlijk dat dit ook een paar nieuwe leden oplevert.”

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu