Beiler Winter Wende wordt Lente Wende-Aovend met een 'hemels' diner in de Stefanuskerk

Goochelen met veel muziek en theater onder het genot van een heerlijke maaltijd. Marius Rouwenhorst

Gezellig een hapje eten in de je favoriete Beiler restaurant en goochelen met veel muziek en theater. Zaterdag 23 april (19.00 uur) kan het tijdens de Beiler Lente-Aovend. Nieuw is dat in de Stefanuskerk een pop up restaurant wordt gerealiseerd. De Winter-Wende-Aovend ging in januari niet door vanwege corona en wordt nu een ‘lente-editie’.
Lees meer over
Midden-Drenthe

De organisatie van dit evenement is vanaf het begin in handen van Harold Kamps en Henk Berghuis en vindt plaats onder de paraplu van Stichting Beleef Beilen. Noviteit is dat met deze editie de Stefanuskerk wordt omgedoopt tot een pop-up restaurant. De kok van Egbert-Jan Catering verzorgt die avond ter plekke het diner. Met een kwinkslag laten Kamps en Berghuis weten dat er ‘een hemels vier-gangenmenu’ geserveerd gaat worden in de kerk.

Artiesten

Verder doen nog zeven restaurants mee. Berghuis: ,,De voor januari geboekte artiesten hebben ook groen licht gegeven en zijn graag van de partij.”

De deelnemende restaurants zijn De Rooie Kater, Kota Radja, Eetcafé de Cerck, Ni Hao, ’t Zwaantje, Piccola Roma en Pala’s. Wie wil reserveren voor een avondje uit in de Stefanuskerk kan terecht op de website www.stefanuskerk.nl of bellen naar 0593 543959. Bij de andere restaurants kunnen belangstellenden op de gebruikelijke wijze reserveren. De reserveringen voor de Winter Wende-Aovend zijn doorgeschoven naar zaterdag 23 april.

Nieuws

menu