Beleef Rondje Beilen: Struun’n en Kiek’n deur ’t dörp

Wandelen is populair. Pixabay

Lees meer over
Midden-Drenthe

Liefhebbers van een flinke wandeling kunnen zaterdag 23 oktober van 11.00 tot 16.00 uur meedoen aan een wandelevenement in Beilen. Drie bestaande wandelroutes van Rondje Beilen zijn gekoppeld en kunnen gelopen worden. De kerken zijn open, onderweg kunnen wandelaars genieten van muziek, kunst en een oud ambacht.

Startpunt is de Markt in Beilen. Deelnemers kunnen gratis meedoen, maar de organisatie hoopt dat de wandelaars na een lastige coronaperiode de plaatselijke horeca met een bezoekje vereren.

Voor dit wandelevenement zijn drie originele wandelingen van Rondje Beilen aangepast. Rondje Remko is 6,9 km, de kunstroute Fontein is 5,4 kilometer en de Roel Reijntjesroute is 3,9 km. Alle drie routes zijn geschikt voor minder-validen. Op www.rondjebeilen.nl/wandeldag-23-oktober-2021 is te zien waar de routes langs gaan.

Mooie samenwerking
De dag wordt georganiseerd door een aantal organisaties in Beilen, onder andere Beleef Beilen, Rondje Beilen, Stichting Dierenweide Stroomdal, Huurdersvereniging Samen Sterk, de Historische Vereniging Beilen, Cosis en de kerken in Beilen.

Nieuws

Meest gelezen

menu