CJG Midden-Drenthe viert feest met gratis webinar 'Communiceren met kinderen'

Aandacht voor elkaar. Pixabay

Het CJG Midden-Drenthe bestaat 10 jaar. Dat is een feestje waard. Om dat te vieren kunnen op 28 oktober om 20:00 uur alle vaders en moeders en ook opa’s en oma’s uit de gemeente Midden-Drenthe een gratis webinar ‘Communiceren met kinderen’ bijwonen.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Een vol leven, een smartphone die om aandacht schreeuwt en herrie in huis… Soms is het zo druk en blijft er maar een half oor over voor de kinderen, terwijl aandacht en betrokkenheid juist zo belangrijk voor hen zijn. De grote vraag is dan: ,,Hoe communiceer je met ‘hart en ziel’ met je kind? Wat doen andere ouders om de band met hun kind te versterken?”

Het wordt een webinar boordevol slimme en nuttige tips en ideeën. Er is veel tijd om met andere ouders tips en ervaringen uit te wisselen. Bovendien kunnen deelnemers de leukste ideeën op de kop tikken voor dingen die zij met hun zoon of dochter kunnen doen.

Door aandacht te hebben voor elkaar krijg je als (groot)ouder een goede band met het kind. Omdat het CJG Midden-Drenthe dit jaar haar tiende verjaardag viert wordt dit webinar gratis aangeboden.

Het webinar is op 28 oktober om 20:00 uur en duurt ongeveer 60 min. Meer weten of deelnemen, kijk dan op de website.

cjgmiddendrenthe.nl/webinar

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu