D66 Midden-Drenthe maakt snelle groei door en is klaar voor de verkiezingen in maart

Deze groep kandidaten voor D66 Midden-Drenthe wil graag in maart in de gemeenteraad plaatsnemen. Foto: Guido Rikkers

De leden van D66 Midden-Drenthe hebben de definitieve lijst met de D66 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Fractievoorzitter Arnoud Knoeff: ,,Het is een mooie lijst geworden met een team van zeven enthousiaste verkiesbare leden die allen deel uit maken van het huidige fractieteam. Alle kandidaten willen zich graag inzetten voor onze inwoners en een plaats in de gemeenteraad van Midden-Drenthe.”
Lees meer over
Midden-Drenthe

Knoeff die al eerder was gekozen tot lijsttrekker is dus blij met de lijst.

Snelle groei

,,Ons fractieteam is na de laatste Tweede Kamer verkiezingen snel gegroeid naar dit team met acht personen. We komen elke veertien dagen bij elkaar voor overleg of een bezoek op locatie en hoeven elkaar dus niet meer te leren kennen. Het is een mooie mix van jong en oud die allen midden in de samenleving staan en die elk hun eigen expertise hebben. Met deze acht zullen we ons ook na de verkiezingen vol blijven inzetten voor de gemeente, waarbij we natuurlijk zoveel mogelijk kandidaten van dit team in de raad willen hebben. Ons fractieteam is dus nog steeds groeiende en inwoners die hieraan deel willen nemen zijn uiteraard altijd welkom!”

Meer over de kandidaten en hun motivatie staat op de website. Aan de lijst worden nog een aantal niet verkiesbare leden en lijstduwers toegevoegd.

middendrenthe.d66.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu