Diabetes Classic in Smilde viert tweede en laatste lustrum

In training voor de Diabetes Classic. Piet Verschoor

De tiende Diabetes Classic in Smilde ligt op koers. De inschrijving is inmiddels geopend. Wie dit jaar intekent om deel te nemen aan deze editie op 22 mei, kan kiezen uit parcoursen met een gezamenlijke afstand van 508,5 kilometer.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Het wordt de laatste editie, de organisatie stopt namelijk. Opvolging is niet gevonden.

Wandeltocht

Dit jaar worden drie wandeltochten uitgezet. Een mooie tocht van 3,5 kilometer over voor iedereen goed begaanbare wegen, en twee langere routes van 10 en 15 kilometer door de natuur rond Smilde.

De familie-fiets-toer-tocht van 30 kilometer gaat dit jaar richting Appelscha en de Kale Duinen. Kinderen tot en met twaalf jaar die meefietsen kunnen meedoen aan een tekenwedstrijd. Meer informatie bij de routebeschrijving op de website.

De andere wegtochten van 75 en 125 kilometer gaan ook richting Friesland. De MTB-ers kunnen hun krachten botvieren op drie afstanden: de 40, de 80 en de 130 kilometer.

Oproep

Piet Verschoor namens de organisatie: ,,Kom wandelen, kom fietsen, en steun de doelen van de Stichting: help diabetes type 1 de wereld uit te helpen!” Wie meer wil weten kan informatie vinden op de website of mailen naar diabetesclassic@gmail.com , sponsoren zijn van harte welkom.

www.diabetesclassic.nl

Nieuws

menu