Douwe Egberts punten stromen binnen, maar er kan nog veel meer bij. Lionsclub Westerbork wil klanten voedselbank voorzien van koffie

De punten kunnen in de boxen gestopt worden. Lions

In verschillende winkels in Westerbork, Beilen en Bovensmilde staan sinds twee weken boxen waar bezoekers Douwe Egberts (DE) punten kunnen deponeren. Roelof Brunsting coördineert deze actie voor Lionsclub Westerbork. Hij kan nog geen tussenstand geven. De punten stromen binnen, maar gevoelsmatig zit de opbrengst net iets onder het niveau van afgelopen jaar.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Philip Wildevuur, namens de organisatie: ,,Over een paar weken is het Kerst, we hopen dat nog veel mensen aan onze actie denken. Helaas zijn nog vele mensen afhankelijk van de voedselbank. In de normale pakketten van de voedselbank zit maar zelden koffie.” De Lions hopen met deze actie klanten van de voedselbank het hele jaar te kunnen voorzien van een kopje koffie.

De inzamelboxen staan bij de Albert Heijn, Jumbo, Poiesz in Beilen, Poiesz Bovensmilde en bij de Jumbo en Welkoop in Westerbork.

Oud geld

Tegelijkertijd wordt door de Lions vreemd- en oud geld ingezameld. Met de opbrengst hiervan kunnen in derdewereldlanden 200 patiënten die blind zijn geworden door staar een operatie ondergaan. Hierna kunnen deze mensen weer zien en verder een normaal leven leiden.

Nieuws

menu